İdmanocağı'nda rota transfer

İdmanocağı bayan voleybol takımı yeni sezon öncesi rotayı transfere çevirdi. Bayanlar Voleybol 1. Lig'de mücadele eden İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın voleybol şube sorumlusu İbrahim Yanmış, hedeflerinin yerli oyuncular dışında çok iyi 3 yabancı oyuncu

İdmanocağı'nda rota transfer

İdmanocağı bayan voleybol takımı yeni sezon öncesi rotayı transfere çevirdi.

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de mücadele eden İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın voleybol şube sorumlusu İbrahim Yanmış, hedeflerinin yerli oyuncular dışında çok iyi 3 yabancı oyuncu transfer etmek olduğunu söyledi.
 
Yanmış, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti.
 
Rusya'nın Dinamo Kazan takımında forma giyen Anna Matienko ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını dile getiren Yanmış, "Dünyanın en iyi pasörlerinden biri olan Matienko'yu renklerimize bağladık. Anna Matienko çok tecrübeli bir pasör. İmperial Hastanesi İdmanocağı olarak 'bu sezon takımın beyni iyi olmalı' dedik ve kariyeri başarılarla dolu Rus oyuncuyu kadromuza katmayı başardık." dedi.
 
Yanmış, başarıya aç ve potansiyeli olan genç yıldızları da transfer etmek istediklerini vurgulayarak, "Bir dönem geleceğin yıldızı gözüyle bakılan ancak yedek kalmaktan ve değişik nedenlerle istenen başarıya ulaşamamış genç sporcularla bazı özel sözleşme hükümleri çerçevesinde anlaşma yapmak üzereyiz. Hedefimiz yerli oyuncular dışında çok iyi 3 yabancı oyuncu transfer etmek." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler