İdmanocağı'nda Çeyrek final heyecanı!

İmperial Hastanesi İdmanocağı, CEV Challange Kupası çeyrek final ilk maçında yarın İsviçre'nin Sm Aesch Pfeffingen takımına konuk olacak.    MZH Löhrenacker Salonu'nda oynanacak müsabaka TSİ 21.00'de başlayacak.   Bu tura gelene dek hiç maç kaybetmeyen Tr

İdmanocağı'nda Çeyrek final heyecanı!
İmperial Hastanesi İdmanocağı, CEV Challange Kupası çeyrek final ilk maçında yarın İsviçre'nin Sm Aesch Pfeffingen takımına konuk olacak. 
 
MZH Löhrenacker Salonu'nda oynanacak müsabaka TSİ 21.00'de başlayacak.
 
Bu tura gelene dek hiç maç kaybetmeyen Trabzon ekibinde kulüp başkanı Mehmet Öz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Avrupa'da takım olarak çok iyi maçlar oynadıklarını ve İsviçre'den de avantajlı bir skorla dönmek istediklerini söyledi.
 
Öz, kaliteli oyunculara sahip olduklarını belirterek, "Türkiye ligi, Avrupa'nın en kaliteli 4 liginden biridir. Hem bu ligde oynamanın hem de Avrupa kupalarında ülkemizi temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda da başarılarımıza devam etmek istiyoruz. Çeyrek finalin ilk maçından Türkiye'ye avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
 
İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın pasör oyuncusu Gizem Giraygil de İsviçre deplasmanında mutlak galibiyeti hedeflediklerini kaydetti.
 
Giraygil, "Her maç zordur. Evimizde oynayacağımız rövanş maçına daha rahat çıkabilmek için ilk maçı kesinlikle kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Karşılaşmanın rövanşı 24 Şubat'ta Trabzon'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor