İdmanocağı transferlere devam ediyor

Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol takımı iki oyuncu daha transfer etti.Antrenör Gökhan Rahman Çokşen ve oyucular Irmak Gürsoy, Ceren Çınar, Gizem Giraygil, Beyza Arıcı, Sinem Barut’u transfer eden İdmanocağı, iki Sırp oyuncu 1988 doğumlu olan smaçör Jelan

İdmanocağı transferlere devam ediyor

Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol takımı iki oyuncu daha transfer etti.

Antrenör Gökhan Rahman Çokşen ve oyucular Irmak Gürsoy, Ceren Çınar, Gizem Giraygil, Beyza Arıcı, Sinem Barut’u transfer eden İdmanocağı, iki Sırp oyuncu 1988 doğumlu olan smaçör Jelana Blagojevic ile 1990 doğumlu pasör Sanja Malagurski’yi de transfer etti.
Jelena Blagojevic daha önce Crvena zvezda Belgrad (Sırbistan), Chateau D'Ax Urbino (İtalya), Foppapedretti Bergamo (İtalya) takımlarında görev aldı.
Sanja Malagurski ise Molico Osasco (Brezilya), Mc Carnaghi Villa Cortese (İtalya), Chemik Police (Polonya) takımlarında görev aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor