İdmanocağı destek bekliyor!

Kadınlar Futbol 1. Lig'de mücadele eden Trabzon İdmanocağı'nın idari koordinatörü Hasan Şahinkaya, "Herkesten rica ediyorum. Bu yürüyen ve büyüyen yapıya destek olsunlar. Bu şehirdeki etkili ve yetkili kişiler bize duyarsız kalmasınlar" dedi.   Şahinkaya,

İdmanocağı destek bekliyor!
Kadınlar Futbol 1. Lig'de mücadele eden Trabzon İdmanocağı'nın idari koordinatörü Hasan Şahinkaya, "Herkesten rica ediyorum. Bu yürüyen ve büyüyen yapıya destek olsunlar. Bu şehirdeki etkili ve yetkili kişiler bize duyarsız kalmasınlar" dedi.
 
Şahinkaya, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, takım olarak şehri en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.
 
Deplasmanda Gazikentspor karşısında güzel bir galibiyet elde ettiklerini vurgulayan Şahinkaya, "Trabzon İdmanocağı, Kadınlar Futbol 1. Lig'de temsil anlamında en güçlü işleri yapan takım. Allah kısmet ederse, seneye bu şehri şampiyonlar liginde temsil edecek takım olarak, bulunduğumuz yer ve çıkardığımız ses çok az. Biz bundan muzdaribiz" diye konuştu.
 
Şahinkaya, Trabzon için uğraştıklarını ancak hizmet aşamasında bazı konulardan rahatsızlık duyduklarını ifade ederek, "Ben kadın futbol takımı temsilciliği yapıyorum. Kadınlar, erkeklerle aynı yerde soyunuyor. Türkiye'de böyle bir şey başka yerde yok. Her birinin özel tesisi var. Biz de 'bize bir oda verin' diye iki yıldır yalvarıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Belediyenin Beşirli'de yapılan yeni tesisleri hakkında da bilgilendirmede bulunan Şahinkaya, belediyenin tesisleri, temsil yeri ve ihtiyaca göre dağıtması gerektiğini savundu.
 
Şahinkaya, kadın liginin şampiyonluğa uğraşan takımı olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
 
"Herkesten rica ediyorum. Bu yürüyen ve büyüyen yapıya destek olsunlar. Bu şehirdeki etkili ve yetkili kişiler bize duyarsız kalmasınlar. Bunlardan ciddi şekilde rahatsızız ama bu, hedefimize gitmemizde engel değil. Biz gerçekten çok güzel bir ekibiz ve müthiş bir aile ortamına sahibiz. Takımımızla gurur duyuyoruz. Oyuncularımızın bu şehre kupayı getireceğine inanıyoruz. Devre arasında da kimsenin hayal bile edemeyeceği transferler yaptık ve güçlenerek ikinci yarıya başladık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler