Güncel iddia bülteni - Günün Maç programı - İddia nasıl oynanır

İddia Sporseverlere kaznadırmaya devam ediyor. İddia nasıl oynanır? Tüm ayrıntılar bu haberde...   Her gün oynanabilen bu oyunda yapmanız gereken tek şey iddaa programında yer alan karşılaşmalar arasında seçim yaparak, tahminde bulunmak. Sadece futbol değ

Güncel iddia bülteni - Günün Maç programı - İddia nasıl oynanır

İddia Sporseverlere kaznadırmaya devam ediyor. İddia nasıl oynanır? Tüm ayrıntılar bu haberde...


Her gün oynanabilen bu oyunda yapmanız gereken tek şey iddaa programında yer alan karşılaşmalar arasında seçim yaparak, tahminde bulunmak. Sadece futbol değil; basketbol, voleybol, hentbol, tenis, motor sporları, atletizm, bilardo, hepsinin heyecanı iddaa’da sporseverleri bekliyor. Türkiye genelinde 6.000 iddaa bayisi, hizmet veriyor.

KAZANÇ NASIL HESAPLANIR?

iddaa’da ikramiye kazanmak için bir kolondaki tüm tahminlerin doğru olması gerekir. Doğru tahminlerin oranlarının birbiriyle çarpımından oluşan kolon oranı, kolon bedeliyle çarpılarak ikramiye hesaplanır. 3.711 TL’ye kadar olan ikramiyeler iddaa bayilerinden, 3.711 TL’yi aşan ikramiyeler Ziraat Bankası ve Garanti Bankası şubelerinden; 3.711 TL’yi aşan kısım için %10 Veraset ve İntikal Vergisi kesilerek ödenir.

Biletler iptal edilebilir mi?

iddaa kuponu oynadıktan sonra 5 dakika içerisinde iptal edilebilir.

Kuponda maç satırı nasıl iptal edilir?

iddaa kuponunda maç satırında yer alan iptal kutucuğunu işaretleyerek ilgili maç satırını iptal etmek mümkün.

En az kaç tane maç işaretlemem gerekiyor? mbs nedir?

MBS, Minimum Bahis Sayısı’nın kısaltmasıdır. Bir kuponda oynamanız gereken maç / etkinlik sayısını ifade eder. Örnek olarak, İlk Yarı / Maç Sonucu oyununda MBS 2’dir yani geçerli bir kupon oluşturmak için 2 adet maç tahmini yeterlidir. Maç Skoru oyununda MBS 1’dir yani 1 adet maç tahmini yeterlidir. Diğer oyunlar için programda aksi belirtilmediği sürece MBS 4’tür. Kuponun geçerli olması için en az 4 maç tahmininde bulunmak gerekir.

Kazanılan ikramiyeleri almak için süre sınırı var mı?

Kazanılan ikramiyeler 1 yıl içinde alınmalıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler