İçişleri bakanına Düzköy sorusu

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Düzköy İlçesi Çal köy Mevkiinde meydana gelen toprak kaymaları yöre halkını tedirgin ederken  Haziran ayında meydana gelen toprak kayması nedeni ile kapanan yol ulaşımı olumsuz etkiliyor.Yöre halkının sıkıntısını T

İçişleri bakanına Düzköy sorusu

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Düzköy İlçesi Çal köy Mevkiinde meydana gelen toprak kaymaları yöre halkını tedirgin ederken  Haziran ayında meydana gelen toprak kayması nedeni ile kapanan yol ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Yöre halkının sıkıntısını TBMM'ye taşıyan Trabzon CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu, " Çal Köy Mahallesinde meydana gelen toprak kaymaları sık sık yolu kapatmaktadır. Haziran ayında heyelan nedeni ile kapalı duran yol hala daha kapalıdır. Sayın İçişleri bakanına soruyorum  Bakanlık olarak daha büyük bir felaket olmadan Düzköy ilçesi ve etrafına bir projeniz var mıdır?"sorusunu sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel