İbrahim Tatlıses AK Parti'den aday mı oluyor?

İbrahim Tatlıses’in AK Parti’den milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.   Tatlıses Şanlıurfa Milletvekilliği için kolları sıvadı. AK Parti’ye yakınlığı ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses’in AK Parti’den aday adayı olacağı öğrenildi. Tatlıses başvurusu

İbrahim Tatlıses AK Parti'den aday mı oluyor?
İbrahim Tatlıses’in AK Parti’den milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.
 
Tatlıses Şanlıurfa Milletvekilliği için kolları sıvadı. AK Parti’ye yakınlığı ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses’in AK Parti’den aday adayı olacağı öğrenildi. Tatlıses başvurusunu Ankara’dan değil Şanlıurfa’dan yapacak fakat Tatlıses’in sağlık sorunları nedeniyle aday adaylığı başvurusunu avukatının bizzat Şanlıurfa AK Parti il binasına gelerek yapacağı ifade edildi. 
 
Öte yandan Şanlıurfa İl Başakan Yardımcısı ve Komisyon Başkanı Mehmet Ali Kurt'tan alınan bilgilere göre İbrahim Tatlıses'in Avukatı yarın Şanlıurfa AK Parti il binasına gelerek resmi başvuruyu yapacak. Ayrıca İbrahim Tatlıses'in de bir tarih belirleyerek AK Parti Şanlıurfa il binasına ziyaret düzenleyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem