Huwai G8 çıktı! Huwai G8 özellikleri - Huwai G8 inceleme

Popüler Çin'li akıllı telefon markası Huawei, yeni modellerini güçlü tasarım ve özellikler ile tanıtıyor. 3 GB RAM seçeneği, ince ekran çerçeveleri ve permak izi okuyucu ile tanıtılan Huawei G8 modeli de onlardan biri.   İnce ekran çerçeveleri ile dikkat

Huwai G8 çıktı! Huwai G8 özellikleri - Huwai G8 inceleme

Popüler Çin'li akıllı telefon markası Huawei, yeni modellerini güçlü tasarım ve özellikler ile tanıtıyor. 3 GB RAM seçeneği, ince ekran çerçeveleri ve permak izi okuyucu ile tanıtılan Huawei G8 modeli de onlardan biri.

 
İnce ekran çerçeveleri ile dikkat çeken orta seviye phablet
Kısa süre önce Çin'de tanıtımı gerçekleşen Huawei G8, ince çerçevelere sahip 5.5 inç Full HD IPS LCD ekran ve bu ekran içerisinde yeni nesil Huawei Emotion arayüzü ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemini çalıştırıyor.
 
13 Megapiksel çözünürlükte LED flaşlı arka kamera, 5 Megapiksel çözünürlükte ön kameraya sahip Huawei G8, depolama tarafında ise çekilen fotoğraf ve videoları rahatlıkla depolayabilecek 16 GB ve 32 GB depolama seçenekleri ve MicroSD kart desteği ile geliyor.
 
Orta seviyede 3 GB RAM seçeneği
Donanım tarafında Qualcomm'un orta seviyede eski nesil üst seviye işlemcilere yakın performans gösteren 64 bit destekli 8 çekirdeğe sahip Snapdragon 615 işlemci ve Adreno 405 grafik işlemcisinden gücünü alan Huawei G8, 2 GB ve 3 GB RAM seçeneklerine sahip.
 
Metal kasası içerisindeki 3000 mAh batarya ile dikkat çeken Huawei G8, 16 GB depolama ve 2 GB RAM ile yaklaşık 370 Dolar, 32 GB depolama ve 3 GB RAM ile yaklaşık 435 Dolar fiyatla satışa sunulacak.
 
Shiftdelete

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya