Hurma mı görecek? Teknik direktör mü?

Trabzonspor’da M’Bia için düzenlenen imza töreninde Sportif Direktör Süleyman Hurma ilginç ifadeler kullandı.FUTBOLCULARI GÖRMELİYİMTrabzonspor’da Sportif Direktör olarak göreve gelen Süleyman Hurma adeta teknik direktöründe görevini üstlenmeye hazırlanıy

Hurma mı görecek? Teknik direktör mü?

Trabzonspor’da M’Bia için düzenlenen imza töreninde Sportif Direktör Süleyman Hurma ilginç ifadeler kullandı.

FUTBOLCULARI GÖRMELİYİM

Trabzonspor’da Sportif Direktör olarak göreve gelen Süleyman Hurma adeta teknik direktöründe görevini üstlenmeye hazırlanıyor. Kampa getirilmemesi düşünülen futbolcuların kampa getirilmesi ile ilgili sorulan soruya Hurma adeta teknik direktör gibi cevap vererek "Oyuncuları özellikle ben görmek istiyorum" şeklinde cevaplaması dikkat çekti.

Hurma M’bia’nın imza töreninde Haber61net’ten Tuncay Lakot’un “Ersun Yanal 3 yabancı futbolcu Yatabare, Costant ve Waris’i kamp kadrosuna dâhil etmemişti. Şimdi hoca değişti bu futbolcular kampa getirilecek mi şeklindeki sorusuna Hurma, "Trabzonspor’un bütün sözleşmeli oyuncuları teknik direktörümüzün istemesi halinde kampa getirilir. Buna adı geçen oyuncu arkadaşlarımızda dâhil. Şu andan Yeni gelecek teknik direktörümüzle mutlaka bir toplantı yapıp bütün oyuncularımızı özellikle ben görmek istiyorum. Tekrar kendilerine bir şans vermek istiyorum. Şu aşamada oyuncu kaybetmek gibi bir lüksümüz yok” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor