Hurma: "Futbolcuları rahat bırakacağız"

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyledi.   Hurma, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından oyuncuların rahat bir nefes aldığı

Hurma: "Futbolcuları rahat bırakacağız"
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyledi.
 
Hurma, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından oyuncuların rahat bir nefes aldığını belirterek, "Maç boyunca kazanmak adına girdiğimiz pozisyonlar vardı ancak gol son dakikada geldi. Gerçekten bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Soyunma odasına girdiğimde oyuncuların yüzlerinin güldüğünü gördüm. Bu anların devam etmesini istiyoruz" dedi.
 
Önlerinde Fenerbahçe maçının bulunduğunu dile getiren Hurma, "Şimdi Fenerbahçe maçına motive olmayız. Oyuncularımız, bu güvenle o maça motive olacaktır. Biz futbolcularımızı rahat bırakacağız, çünkü nefes almaya ihtiyaçları var. Şu an sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ve bu süreçte en önemli eksiklik güvendi. Bu galibiyet oyuncularımızın güvenini yerine getirmiştir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler