Hurma 9 futbolcuyu geçti!

Trabzon'un yeni sportif direktörü bu ücretiyle takımdaki Aytaç, Ferhat, Yusuf, Deniz, Salih, Mustafa, Zeki, Musa ve Fatih'i geride bıraktı. Süleyman Hurma, yeni görevi için yıllık 800 bin Dolar alacak Trabzonspor'un sportif direktör görevine getirdiği Sül

Hurma 9 futbolcuyu geçti!

Trabzon'un yeni sportif direktörü bu ücretiyle takımdaki Aytaç, Ferhat, Yusuf, Deniz, Salih, Mustafa, Zeki, Musa ve Fatih'i geride bıraktı. Süleyman Hurma, yeni görevi için yıllık 800 bin Dolar alacak

 
Trabzonspor'un sportif direktör görevine getirdiği Süleyman Hurma, 3 yıl üzerinden yıllık 800 bin dolar (yaklaşık 2 milyon 120 bin TL) kazanacak. Hurma alacağı bu ücretle takımda bulunan Aytaç (1.6 milyon TL), Ferhat (427 bin TL), Yusuf (1.1 milyon TL), Deniz (2 milyon TL), Salih (1.3 milyon TL), Mustafa Akbaş (121 bin TL), Zeki Yavru (250 bin TL), Musa (1.3 milyon TL) ve Fatih Atik'ten (1.1 milyon TL) daha çok kazanacak. 
 
Trabzonsporlu yöneticiler ise ücret ile ilgili olarak, "Transfer döneminde bize kazandıracağı kaliteli isimlerle alacağı ücretin makul olduğunu herkese gösterecektir" yorumlarında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler