Hotmail ile mail işlemleri çok basit

Dijital dünyanın vazgçilmezi eposta hizmetleridir. Bu noktada en kaliteli hizmeti alabileceğiniz servis hotmail olarak dikat çekmektedir.İnternet dünyasının en eski oluşumlarından birisi olmasının yanı sıra sektörün öncüsü olan sistemle oldukça basit şeki

Hotmail ile mail işlemleri çok basit
Dijital dünyanın vazgçilmezi eposta hizmetleridir. Bu noktada en kaliteli hizmeti alabileceğiniz servis hotmail olarak dikat çekmektedir.İnternet dünyasının en eski oluşumlarından birisi olmasının yanı sıra sektörün öncüsü olan sistemle oldukça basit şekilde mail işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hotmail, mail alım ve gönderme konusunda basit arayüzü ile kullanıcıya kolaylık sağlarken arşivleme hizmeti de sunmaktadır. Mailinizi anında ücretsiz alabilirsiniz. açtığınız sayfada yeni hesap açabilirsiniz. Formda sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınız anında aktifleşecektir.
hotmail.png
Öte yandan şifrenizi unutmanız durumunda kullanabileceğiniz bazı yollar da bulunuyor. Bunun için ilk olarak hotmail anasayfasında şifremi unuttum butonuna tıklayın. Ardından karşısınıza çıkacak seçeneklerden, telefon numarası ile, başka bir mail ile ve güvenlik sorusu cevabı ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. 

ÖZELLİKLER

Sistemde bir çok özellik basit bir yapıyla sizlere sunulmaktadır. Gelen kutusu, giden kutusu, çöp ve istenmeyen mailler kutusunun yanı sıra saklamak istediğiniz postaları tutup klasörlere bölebileceğiniz arşiv de mevcuttur. Ayrıca toplu mail gönderiminin yanı sıra toplu mail temizleme de işinizi kolaylaştıracaktır. Bu özellikleriyle Hotmail ya da yeni adıyla Outlokk dünyanın en çok kullanılan eposta sistemi oldu.

TARİHİ

1995 yılında "Sabeer Bhatia" ve "Jack Smith" tarafından kurulmuştur. O dönemde tarayıcı üzerinden kullanılabilinen ilk e-posta programı olmuştur ve 4 Temmuz 1996 tarihinde tamamen kullanılabilir hale gelmiştir. ismi Jack ve Sabeer yeni servislerine isim bulmaya çalıştıkları sırada HTML harflerini çağrıştırdığı için seçilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler