Hoşçan, Trabzon'daki saldırı kimseye mal edilemez

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, siyah-kırmızılı takımın yarın kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmansın fair-play çerçevesinde olmasını diledi. Hoşcan, Spor Toto Süper Lig’in ilk devresinde Fenerbahçe’yi yendiklerini hatırlatarak, yarın

Hoşçan, Trabzon'daki saldırı kimseye mal edilemez
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, siyah-kırmızılı takımın yarın kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmansın fair-play çerçevesinde olmasını diledi. Hoşcan, Spor Toto Süper Lig’in ilk devresinde Fenerbahçe’yi yendiklerini hatırlatarak, yarın oynanacak karşılaşmanın da Eskişehirspor’un lehine sonuçlanmasını diledi. Hoşcan, “Biz daha evvel kendi sahamızda Fenerbahçe’yi yenmiştik. 
 
Takımıma inanıyorum, güzel bir maç olacak. Puanlarla sahadan ayrılmak ümidi ile çalışıyoruz. Maç 3 ihtimalli bir karşılaşma. Her türlü sonuç olabilir. Fair-play çerçevesinde güzel bir maç olmasını diliyorum. Futbolcularımıza bu konuda uyarılarımızı yaptık. Teknik ekibimiz de yapıyor” dedi.
 
Fenerbahçe’nin, Çaykur Rizespor deplasmanından dönerken Rize-Trabzon yolunda uğradığı silahlı saldırıya değinen Hoşcan, yaşanan olayın hiçbir camiaya mal edilmemesi gerektiğini kaydederek, şunları söyledi:
 
“Eskişehir çok medeni ve güzel bir şehirdir. Trabzon’da yaşanan olayın kesinlikle hiçbir camiaya mal edilmemesi lazım. Bu olayların bir topluma, bir camiaya mal edilmesini hiç doğru bulmuyorum. Eskişehirspor taraftarlarımız takımını desteklemek için he türlü mücadeleyi yapacak. Fenerbahçe de Eskişehir’de en iyi, en güvenli şekilde ağırlanacak. Kendilerini puansız ama huzurlu bir şekilde göndermek için çalışmalarımızı yapacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler