Hırsızların kapı ile imtihanı!

Batman’da hırsızlar, daha önce iki kez girdikleri eve bir daha girmeye çalışırken, güvenlik kameralarına yakalandı. Hırsızlar bir süre uğraştıkları kapıyı açamayınca, kayıplara karıştı.KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!Kültür Mahallesi’nde aynı e

Hırsızların kapı ile imtihanı!

Batman’da hırsızlar, daha önce iki kez girdikleri eve bir daha girmeye çalışırken, güvenlik kameralarına yakalandı. Hırsızlar bir süre uğraştıkları kapıyı açamayınca, kayıplara karıştı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Kültür Mahallesi’nde aynı eve iki kez giren hırsızlar güvenlik kameralarıyla saniye saniye görüntülendi. İki aylık evli olduğunu ifade eden Nezir Uğurlu, hırsızların daha önce evine iki kez girdiğini, bunun ise üçüncü hırsızlık girişimi olduğunu söyleyerek, yetkililerden hırsızlık konusuna çözüm getirici tedbirler almalarını istedi. İki ayda üç kez hırsızların hedefi olan Uğurlu’nun ikamet ettiği eve üçüncü kez girmek isteyen hırsızlar eli boş döndü. Güvenlik kamerasına yakalanan hırsızlar evin kapısını açmak için büyük çaba sarf etti. Kapıyı açamayan hırsızlar kayıplara karıştı. Ev sahibinin ağabeyi Uğur Uğurlu, "Kapımızı kilitliyoruz ama dışarı çıkınca rahat oturamıyoruz. Çünkü aklımız evde kalıyor, acaba hırsızlar girdi mi diye düşünmeden edemiyoruz. Son zamanlarda Batman’da artan hırsızlık olayları neye dayanıyor bilmiyorum. Bunun arkasında ne var bilmiyoruz. Ama büyük bir destekçileri olduğunu tahmin ediyoruz" dedi.

"HUZURUMUZ KALMADI"

Nezir Uğurlu ise, “Evde ne huzurum kaldı, ne de yatabiliyorum. Birinde evimi darmadağın ettiler. Bu sefer geldiler gündüz saat 11’de kapıyı açmaya çalıştılar açamadılar. Polisi aradım parmak izi falan aldılar. Huzurumuz kalmadı. Yetkililerden yardım bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler