HES kapağı açıldı köylü korktu

Haber61.Net  - Haber Merkezi – Trabzon’un Çaykara İlçesi Işıklı Mahallesinde meydana gelen olay herkesi şaşkına çevirdi. 44 yaşındaki İ.Y, Solaklı deresinin kenarında bulunan evinin önünde otururken bir anda derenin suyunun arttığını fark etti. Ne olduğun

HES kapağı açıldı köylü korktu

Haber61.Net  - Haber Merkezi – Trabzon’un Çaykara İlçesi Işıklı Mahallesinde meydana gelen olay herkesi şaşkına çevirdi. 44 yaşındaki İ.Y, Solaklı deresinin kenarında bulunan evinin önünde otururken bir anda derenin suyunun arttığını fark etti. Ne olduğunu anlamayan İ.Y, hemen kendini eve atarak etrafta bulunan komşularını uyardı.

Bir süre sonra akan suyun sığlaştığını fark eden İ.Y, dere boyu yürüyerek evinin yakınlarında bulunan HES barajının yanına geldiğinde barajın kapaklarının açık olduğunu fark ederek durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri HES’in firması ile yetkilileri ile görüştü. Polis ekipleri; barajın bir süredir suyun bulanık olması nedeni ile kullanılmadığını öğrendi.

Yetkili polis ekiplerine; “Suyu temizlemek amaçlı kapakları açtık. Jandarmaya haber verdik bu işlemi yaparken olay yerinde jandarma’da vardı. Başka bir yere de söylemedik.” dedi.  İ.Y’de polis ekiplerine; “ Bu işlem yapılırken bizlere haber vermediler köyün güvenliğini tehlikeye attılar.”şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel