'Her yıl 100 bin kişiye ev vereceğiz'

Milli İttifak, dün akşam Niğde'de düzenlediği aday tanıtım toplantısıyla milletvekilli adaylarını tanıttı.GENEL seçim için 'milli ittifak' yapan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi BBP Genel Başkanı Mustafa Destici,

'Her yıl 100 bin kişiye ev vereceğiz'
Milli İttifak, dün akşam Niğde'de düzenlediği aday tanıtım toplantısıyla milletvekilli adaylarını tanıttı.
GENEL seçim için 'milli ittifak' yapan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, iktidar olduklarında her yıl 100 bin kişiye bedava ev vereceklerini söyledi.
 
Milli İttifak, dün akşam Niğde'de düzenlediği aday tanıtım toplantısıyla milletvekilli adaylarını tanıttı. Mustafa Kamalak ile Mustafa Destici el ele birlikte girdi. Toplantıda konuşan Mustafa Kamalak, milli ittifak iktidara geldiğinde yaşanabilir yeniden büyük Türkiye kuracaklarını belirterek şunları söyledi:
 
"Burada Yunanlı var mı, Rusyalı var mı şurası burası İslam'a karşı gayrimüslim var mı? Bu güzel ilimizin yiğit insanları inanmış gönüller neden batılının peşinden gitsin? Gidiyorsa biz görevimizi tam yapmadığımızdandır, sorumluluk bizde. Sabah akşam durmadan 'Allah'ım düşmanı kahreyle' desek düşman kahrolur mu? İşin gereğini yapmak lazım. Koşturacağız köy köy, kasaba kasaba, hane hane gönülleri sirayet edeceğiz. Bu millet bizim. Biz anlatırsak emin olun onlar koşa koşa gelecek."
 
'KAYNAĞI ÜRETEREK BULACAĞIZ'
 
Mustafa Destici ise konuşmasında milli ittifakın vaatlerini sıralayarak şöyle konuştu:
 
"Milli ittifakla meclise gireceğiz ve iktidar olacağız. Her yıl 100 bin insanımıza bedava ev vereceğiz. Bütün emeklilere, memurlara ikramiye almayan işçilere, dul ve yetimlere, şehit yakınlarına her iki dini bayramımızda birer maaş ikramiye vereceğiz. Çiftçilere bedava tohum ve ilaç vereceğiz. Vergisiz mazot vereceğiz 1.5 TL'ye. Esnafımıza faizsiz kredi vereceğiz. Bütün bunları söylüyoruz diyorlar ki 'Kaynağı nereden bulacaksınız?' Saraylara kaynağı nereden bulduysanız biz de oradan bulacağız. Kaynağı üreterek bulacağız, tüketerek değil. Biz kaynağı Türkiye'yi büyüterek bulacağız küçülterek değil. Biz kaynağı sizin gibi israf ederek har vurup harman savurarak değil tasarruf ederek bulacağız."
 
Konuşmaların ardından Kamalak ve Destici, milletvekili adaylarıyla birlik pozu verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler