Her köpeğe bir kanepe

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinde ortaya çıkan ve öğrencilerin sosyal medyada paylaştığı bir görüntü, görenlere tebessüm ettirdi. Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusü'nde bulunan İletişim Bilimleri Fakültesi etrafında yaşay

Her köpeğe bir kanepe

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinde ortaya çıkan ve öğrencilerin sosyal medyada paylaştığı bir görüntü, görenlere tebessüm ettirdi.

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusü'nde bulunan İletişim Bilimleri Fakültesi etrafında yaşayan köpekler, soğuk havadan korunmak için fakülte kantinine girdi. Günün erken saatlerinde kantine giren köpekler, içeride bulunan boş koltuklarda adeta istirahate çekildi. Kantin sıcaklığından dolayı uykusu gelen köpeklerin her birinin bir koltukta oturduğunu gören öğrencilerin ise onları rahatsız etmemesi dikkat çekti.

Her köpeğe bir kanepe

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim