Henrique kadro dışı kalmaktan kurtuldu ve...

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Paulo Henrique, teknik sorumlu Hami Mandıralı ile kendini buldu. Son 3 haftada rakip kaleleri boş geçmeyen Henrique, 10 gole ulaştı.  Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 5-0 yenen Tr

Henrique kadro dışı kalmaktan kurtuldu ve...
Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Paulo Henrique, teknik sorumlu Hami Mandıralı ile kendini buldu. Son 3 haftada rakip kaleleri boş geçmeyen Henrique, 10 gole ulaştı. 
 
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 5-0 yenen Trabzonspor'da attığı şık kafa golü ile kilidi açan isim olan Paulo Henrique, teknik sorumlu Hamil Mandıralı ile yeni bir ivme kazandı. Brezilyalı futbolcu Kayseri Erciyesspor maçında aynı zamanda Yusuf ve Olcan'ın gollerinin de hazırlayıcısı oldu. Son 3 haftada Gençlerbirliği, Eskişehirspor ve Kayseri Erciyesspor kalelerini boş geçmeyen Henrique, 10 gole ulaşarak takımın en çok gol atan ismi oldu. Tecrübeli futbolcu aynı zamanda takım arkadaşlarının attığı 8 golün de hazırlayıcısı olarak en çok asist yapan oyuncu konumunda bulunuyor. Öte yandan Henrique, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında attığı kafa golüyle ligde Trabzonspor forması altında ilk kafa golünü attı.
 
KADRO DIŞI KALMAKTAN ÖZÜR DİLEYEREK SON ANDA KURTULDU
Trabzonspor'da Zokora, izin almadan İstanbul'da Çırağan Sarayı'nda düğün yapmıştı. Colman ve Henrique de bu düğüne izinsiz katılmıştı. Düğüne izinsiz katılan Henrique ise özür dilemesi üzerine takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından affedilmişti. Zokora ve Colman tutumlarını sürdürmeleri üzerine kadro dışı kalırken, Brezilyalı oyuncu Henrique ise hocası Hami Mandıralı ile yaptığı görüşmenin ardından takımla birlikte çalışmalara katılmıştı. Brezilyalı futbolcu bu olayın ardından çıktığı ilk maçta Gençlerbirliği kalesine 1 gol göndermişti. Hami Mandıralı'dan büyük bir destek alan Brezilyalı oyuncu, antrenörünü mahcup etmezken, bordo-mavili forma altında bir sezonda en çok golüne ulaştı.
 
HAMİ MANDIRALI'DAN OYUNCUSUNA ÖVGÜ
Henrique, bu sezon sergilediği performansla Trabzonspor'un efsane golcüsü ve aynı zamanda takımın teknik sorumlusu olan Hami Mandıralı'dan övgü aldı. Henrique'nin çok güçlü bir oyuncu olduğunu belirten Hami Mandıralı, "Bu gücünü ortaya çıkarması gerektiğini her zaman kendisine söylüyorum. Antrenmanlarda çok çalışıyor. Maçlarda çok daha fazla koşuyor, yere düşmüyor. Bu performansının daha da yukarıya çıkaracağını düşünüyorum. Biz de bir ağabey olarak onu motive ediyoruz, bildiklerimizi aktarıyoruz. İçindeki gücü ortaya çıkardıkça daha faydalı işler yapacağına inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler