Hekimoğlu'ndan Şike vurgusu

İstanbul temasları sırasında medya organlarına da açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, bağlandığı bir radyo programında şike açıklaması yaptı.    Aydın Cingöz'ün programında konuşan Hekimoğlu, "Bakın burası Sayın Sadettin Saran'

Hekimoğlu'ndan Şike vurgusu
İstanbul temasları sırasında medya organlarına da açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, bağlandığı bir radyo programında şike açıklaması yaptı. 
 
Aydın Cingöz'ün programında konuşan Hekimoğlu, "Bakın burası Sayın Sadettin Saran'ın radyosu. Burada apaçık söylüyorum. 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe şike yapmıştır, Trabzonspor o sezonun şampiyonudur" ifadesini kullandı.
 
Hekimoğlu, Cingöz'ün yargının bu kararı değiştirdiği yönündeki görüşüne ise, "Ne olursa olsun Fenerbahçe'nin şike yaptığı ve Trabzonspor'un şampiyonluğu insanların gönlüne kazınmıştır" karşılığını verdi.
 
İstanbul'da Tuzla Trabzonsporlular Derneği'ni de ziyaret eden Hekimoğlu, Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği ve Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nde de büyük ilgi gördü. Buralarda taraftarlara hitap eden Hekimoğlu'na Kuzey Yıldızı Dernek Başkanı İsmail Turgut Öksüz de hazırlamış oldukları gelir getirici projeler hakkında paylaşımda bulundu. Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, kulübün zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Mali açıdan gerekli çalışmalarımızı yaptık. Başkan seçildiğimiz gün ödemeleri gerçekleştirip takımı rayına koymak adına çalışmalar başlatacağız. Trabzonspor'u yaşadığı zor dönemden kurtarmak adına yönetici adaylarımızı bu doğrultuda belirledik. Güçlüyüz, kararlıyız, tecrübeli ve birikimliyiz" diye konuştu.
 
"YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
 
İstanbul’da gerçekleştirdiği ziyaretlerden son derece olumlu geri dönüşler aldığını ifade eden Hekimoğlu, "Üyelerimizin desteğiyle yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimiz yönetim kadromuzla seçildiğimiz gün kulübün kaybettiği prestijini gücünü yeniden ayağa kaldırmak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu. 
 
Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği ziyaretinde kahvaltıda çok sayıda üyeyle buluşan Hekimoğlu, taraftar potansiyelinin olumlu yönde kullanılmasının camianın gücü açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Camiada yok olma aşamasına gelen bütünlük atmosferini yeniden geri getirmeyi hedeflediklerini dile getiren Celil Hekimoğlu, "Trabzonspor'un bütün fertleriyle sağlıklı iletişim kurmanın arayışı içerisindeyiz. Herkesin görüş ve düşünceleri yönetim sürecine dahil edilecek. Kurumsal bütünlüğü güçlendireceğiz. Katılımcı bir yönetim anlayışı geliştirileceğiz. Kulübün vizyonuna katkı yapacak bütün olumlu fikirler yürütme sürecine dahil edilecek" görüşlerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler