Hekimoğlu Trabzonspor camiasına seslendi

Trabzonspor’un Aralık ayında gerçekleştirilecek kongresinde başkanlığa adaylığını koyan ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Celil Hekimoğlu, Trabzonspor camiasının son dönemde giderek artan endişeleriyle ilgili konuştu.Kulübün hem yönetimsel hem de spor

Hekimoğlu Trabzonspor camiasına seslendi

Trabzonspor’un Aralık ayında gerçekleştirilecek kongresinde başkanlığa adaylığını koyan ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Celil Hekimoğlu, Trabzonspor camiasının son dönemde giderek artan endişeleriyle ilgili konuştu.

Kulübün hem yönetimsel hem de sportif gidişatı yüzünden umutsuzluğa kapılan Trabzonsporlulara kongreyi işaret eden Hekimoğlu “Hiçbir Trabzonsporlu umutsuzluğa kapılmasın. Bizler, yokluk içinde var olmayı ve zirveye ulaşmayı başarmış bir camianın evlatlarıyız. Güçlü, sağlam, kararlı ve profesyonel bir ekiple Trabzonspor’un üzerindeki kara bulutları dağıtmaya hazırız” diye konuştu.

BUNA BİR DUR DE HEKİMOĞLU, GURURUMUZU DİRİLT COŞKUMUZU KAZAN!

Taraftarlardan, “bu gidişata bir dur de, gururumuzu dirilt, coşkumuzu kazan” şeklinde mesajlar geldiğini belirten Hekimoğlu, “Trabzonspor’u bulunduğu girdaptan çıkaracak formülü biliyoruz. Günümüz, gecemiz Trabzonspor’un sorunlarına çözümler bulmak ve geleceğe yönelik projeler üzerinde çalışmakla geçiyor. Tüm enerjisini, bilgi ve birikimini bu camia için kullanacak olan bir ekiple geliyoruz. Kimse bugünün karanlığına kapılıp üzülmesin. Trabzonspor’un büyüklüğüne inanan ve bu renklere aşk ile bağlı olan herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

KAOS BİTECEK,TARAFTARA COŞKU GELECEK

Gelinen noktada geçmişle hesaplaşarak zaman kaybetme lükslerinin kalmadığını vurgulayan Celil Hekimoğlu, “Kimin nerede, nasıl hatalar yaptığını, kulübümüze ne tür zararlar verdiğini an itibariyle taraflı, tarafsız herkes görüyor. Hal böyleyken bunların üzerinde tartışmak lüzumsuzdur. Büyük bir camia olarak bizim yapmamız gereken, ortak bir yol haritası çizip bu yolda kararlılıkla yürümek olacaktır. Biz ekip olarak bu yolu çizdik ve bu yola baş koyduk” diyerek başkanlık hedefiyle ilgili kararlılığını ifade etti.

Henüz lig bile başlamamışken oluşan kaos ortamına dikkat çeken Hekimoğlu “Kulüp her bakımdan güven sorunu yaşıyor. Ekonomik, sportif, sosyal… Bu algıyı yıkmak ve camianın birliğini tesis ederek motivasyonunu yükseltmek gerekiyor. Fakat kulübü yönetenlerin bu yaraya derman olmadığını ve fevri davrandığını görüyoruz. Trabzonspor bu anlayışla yönetilemeyecek kadar kıymetli bir camiadır. Trabzonspor’a gereken değeri ve özeni gösterecek bir yönetim artık elzemdir” diyerek birlik ve bütünlük ortamına duyulan ihtiyacı dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler