Hekimoğlu: "Ekonomi bizim işimiz"

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, camianın genel kurul öncesi üzerinde en çok durduğu konuların başında gelen ekonomik güven konusunda iddialı mesajlar verdi.    "Ekonomi bizim işimiz" diyen Hekimoğlu, yönetim kurulu listesinde kendisiyle birlikte

Hekimoğlu: "Ekonomi bizim işimiz"
Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, camianın genel kurul öncesi üzerinde en çok durduğu konuların başında gelen ekonomik güven konusunda iddialı mesajlar verdi. 
 
"Ekonomi bizim işimiz" diyen Hekimoğlu, yönetim kurulu listesinde kendisiyle birlikte yer alan Kemal Halil, Davut Yurttaş, Mustafa Gültepe gibi isimlerin şehir dışında oluşturdukları markalarla ticari yaşamlarında büyük başarılar elde ettiklerini, finansal anlamda da son derece güçlü konumda olduklarını vurguladı.
 
Trabzon dışında ticari hayatını sürdüren bu işadamlarına yenilerinin de ekleneceğini kaydeden Hekimoğlu, "Şu anda en planlı, en donanımlı, en hazır ekip bizim ekibimiz. Bunu her halimizle gösteriyoruz. Şu ana kadar açıkladığımız isimler dışında kadromuz hazır. Diğer arkadaşlarımız da kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşacağız. Gerek bireysel olarak gerekse de takım halinde yetenekli ve sağlam bir takımız. Trabzonspor'u ayağa kaldırmak için geliyoruz" dedi.
 
20151124aw585572_01.jpg
 
"KİMSENİN GÜDÜMÜNDE DEĞİLİZ"
 
Yönetim kurulunun oluşum ve uygulama aşamasında bağımsız hareket edeceğini kaydeden Hekimoğlu, "Elbette ortak akıl oluşturacağız. Fikir alacağız, değerlendireceğiz. Özellikle israfa son vereceğiz. Seçilirsem geçimsiz bir başkan olmayacağım. Ancak kimsenin güdümünde olmayan yönetim kararlılığımızdan da taviz vermeyeceğiz. Trabzonspor Trabzon'dan yönetilmeli diyoruz. Kulübü yeniden ayağa kaldırabilmek için bir halk hareketi başlatmalıyız. Bunun için yola çıktık. Herkese ulaşma doğrultusundaki iletişim stratejimiz bunu zaten gösteriyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler