Hedefim milletvekilliği unvanı değil gönüllerin sultanı olmak

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Celal Tekinbaş ''Allah'a şükürler olsun sizlere, KTÜ Tıp Fakültesinde Öğretim Üyesi ve Cerrah olarak yıllardır hizmet etmeyi nasip etti yüce Mevla’m. Yine çok şükür Ahi Evren Hastanesinde Yönetici Başheki

Hedefim milletvekilliği unvanı değil gönüllerin sultanı olmak

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Celal Tekinbaş ''Allah'a şükürler olsun sizlere, KTÜ Tıp Fakültesinde Öğretim Üyesi ve Cerrah olarak yıllardır hizmet etmeyi nasip etti yüce Mevla’m. Yine çok şükür Ahi Evren Hastanesinde Yönetici Başhekim olarak sizlerin hayır dualarınızı alma fırsatını buldum. Bulunduğumuz bütün görevlerde tek düşüncem ''Halka hizmet hakka hizmettir düsturu ''oldu. Ne mutlu sizlerin hayır dualarını alanlara. Gerisi hiç ama hiç önemli değil. Bütün makamlar mezar kapısına kadar. Allah bu bilinçten bizleri ayırmasın. Yarın sizlerin desteği ile vekiliniz olursam aynı düşünce ve davranışlarla sizlere daha büyük hizmetler getirmeyi ve yanınızdan ayrılmamayı Allah nasip eylesin” dedi.

1505551_692923110826776_8911290401203383805_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset