HDP, Trabzon milletvekili adayı konuştu

7 Haziran seçimleri öncesi adaylar belli oldu. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Trabzon 1. Sıra Adayı Hüseyin Taka, “ Trabzon gergin ve zor bir kent, provokasyonlara çok açık. Özellikle gençler ırkçı bir söylemle kuşatılmış durumda. Farklı bir çalışma y

HDP, Trabzon milletvekili adayı konuştu

7 Haziran seçimleri öncesi adaylar belli oldu. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Trabzon 1. Sıra Adayı Hüseyin Taka, “ Trabzon gergin ve zor bir kent, provokasyonlara çok açık. Özellikle gençler ırkçı bir söylemle kuşatılmış durumda. Farklı bir çalışma yapmak istiyorum. Elimde broşürlerle dolaşmayacağım, vatandaşla yüz yüze gelip onların vicdanına dokunacağım. Çünkü esas hedefimiz barış ve demokratik bir yaşam. Bunun da kimliklerle bir alakası yok. Bizi bir kez dinlesinler yeter. Ne muhafazakârlara ne milliyetçilere dönük bir tavrımız yok, onların da bize dönük bir tavrı olmaması için önce bizi tanımaları gerekir.”ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset