Hayvanat bahçesinde dehşet anları!

Amerika'da bir çocuk dehşeti yaşadı. Ohio'daki Cincinnati Hayvanat Bahçesi'nde küçük bir çocuk yaklaşık 3 metre boyunda iri bir gorilin kafesine düştü.   Yetkililerin yaklaşık olarak 3 ila 3 buçuk metre boyunda 17 yaşında olduğunu belirttiği "Harambe" ism

Hayvanat bahçesinde dehşet anları!
Amerika'da bir çocuk dehşeti yaşadı. Ohio'daki Cincinnati Hayvanat Bahçesi'nde küçük bir çocuk yaklaşık 3 metre boyunda iri bir gorilin kafesine düştü.
 
Yetkililerin yaklaşık olarak 3 ila 3 buçuk metre boyunda 17 yaşında olduğunu belirttiği "Harambe" ismi verilen gorilin yaşadığın alana küçük bir erkek çocuğu parmaklıkların arasından geçerek düştü.
 
Yaklaşık 10 dakika gorilin olduğu yerde bir çukurda kalan çocuk sürekli ağlıyordu. Nefeslerin tutulduğu o anlarda goril 4 yaşındaki çocuğu kendine doğru sürüklemeye başladığı sırada ise hayvanat bahçesi yetkililerinde silahla vurularak öldürüldü. Korkunç olay sırasında insanların bir kısmı gorilin vurulmaması için “hayır hayır” diye çığlık atarken, kimileri ise "ambulans çağırın" diye bağırıyordu. Olayın ardından hastaneye kaldırılan küçük çocuğun vücudunda ciddi yaralanmalar olduğu belirtildi. 1986 yılında benzer bir olay İngiltere'de yaşanmış, 5 yaşındaki bir erkek çocuk yine bir hayvanat bahçesinde gorillerin yaşadığı alana düşmüştü. Talihsiz çocuk beton zemine düşmüş, yetişkin gorillerden biri yetkililer alana inene kadar bilincini kaybetmiş halde yerde yatan çocuğun başında bekleyerek adeta ona korumalık yapmıştı. 
gorils.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya