Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava şöyle. Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı ilçelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin a

Hava Durumu
Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava şöyle.
 
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı ilçelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığı, güney kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden, güney kesimlerde, güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
 
Ankara: Az bulutlu ve açık 33
 
İstanbul: Az bulutlu ve açık 31
 
İzmir: Az bulutlu ve açık 35
 
Adana: Parçalı ve az bulutlu 35
 
Antalya: Az bulutlu ve açık 39
 
Samsun: Parçalı bulutlu 29
 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
 
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 29
 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler