Hatayoğlu'ndan yönetime istifa çağrısı

1967 Trabzonlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, bordo-mavili takımın yönetimine ilişkin, “Trabzonspor’un önünü açın ve kongreye gidin. Bu cesareti gösterin. Kongreye gitmemelerinin nedeni açık ve net şekilde bir daha o koltuğa, o makamlara erişemeye

Hatayoğlu'ndan yönetime istifa çağrısı

1967 Trabzonlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, bordo-mavili takımın yönetimine ilişkin, “Trabzonspor’un önünü açın ve kongreye gidin. Bu cesareti gösterin. Kongreye gitmemelerinin nedeni açık ve net şekilde bir daha o koltuğa, o makamlara erişemeyeceğiz zihniyetidir” dedi.

1967 Trabzonlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor’da yaşananlar ve çözüm önerileri noktasında açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un başarılı olması için yönetimin değişmesi gerektiğini belirten Hatayoğlu, yönetimin tek derdinin koltuk sevdası olduğunu ifade etti. Trabzonspor’un borçlarının arttığını, futbolcu ve teknik anlamda da yönetimin başarısız olduğunu vurgulayan Hatayoğlu, Trabzonspor’a daha fazla zarar vermemeleri için kongre kararı almaları gerektiğini söyledi.

“KONGREYE GİTMEMEK İÇİN HER YOLU DENEDİLER”

Trabzonspor Yönetimi’nin hukuksal anlamda alınan kararlara dahi muhalefet ettiğini belirten Alaattin Hatayoğlu, “İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi göreve geldiklerinde 6 aylık bir süreçte gelmişti ancak kongreden evvel divana sunulan bir önergeyle 2 yıl ek süre istenmişti. Bir takım şaibelerle birlikte divanda karar çıktı fakat bunun usulsüz olduğu konusunda mahkemeye taşındı ve mahkeme 2 yıl ek süreyi kabul etmedi. Kongreye gidin diye bir karar çıkardı. Fakat yönetim bunu Yargıtay’a taşıdı. Yargıtay 2 kez karar verecekken, evrak eksikliğinden dolayı dosyayı geri gönderdi ve zaman kazandılar. Hacıosmanoğlu, kongreye gitmemek için ayak diredi, her yolu denedi. Yönetim hala Yargıtay’ın dahi onamış olduğunu bu kararı ortaya koyup, kongre kararı almış değil. Hacıosmanoğlu ve yönetimin derdi biraz daha yönetimde kalıp o koltuğu işgal etmek. Hukuksal anlamda alınan kararlara dahi muhalefet ediyorlar” ifadelerini kullandı.

“BU YÖNETİM, TRABZONSPOR TARİHİNİN EN KÖTÜ YÖNETİMİ”

“Geldikleri günden beri Trabzonspor’u iki misli borçlandırmış durumdalar” diyen Hatayoğlu, “İlk yıl 16, bu yıl da 30 tane futbolcu transfer ettiler. 5 tane teknik direktör getirdiler. Bunların hepsini alt alta üst üste koyduğunuz zaman bu yönetim Trabzonspor tarihinin en kötü yönetimi. Böyle başarısız bir yönetimin hala o koltuğu işgal etmesi, Trabzonspor’a ihanettir. Bıraksınlar gitsinler ayıptır. Bence bir an önce kongre yapılmalı. Kendileri bir daha seçilebilir. Madem ’çok önemli işler yaptık’ diyorlar, çıksınlar delegenin karşısına. Trabzonspor herkese hakkettiğini verir. Trabzonspor bu kadar kaosun içinde bulunmayı hak etmiyor. Trabzonspor’a daha fazla zarar vermesinler ve kongre kararı alsınlar” şeklinde konuştu.

“İSTİFA EDİN”

Trabzonspor’un şu anda ligde 3. sırada olmasını şans olarak değerlendiren Hatayoğlu, “Ligde bizim rakiplerimiz Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe olurdu ama bu sene rakiplerimiz Başakşehir ve Bursa. Kupada bir şeyler yapabilirdik, orada da elendik. Avrupa’da evimizde aldığımız tarihi yenilgiyle elendik. Yapılan transfere baktığınız zaman taraftarı öyle bir havaya soktular ki, öyle olmadığını o zaman da söyledik. Tablo ortada. Trabzonspor sahipsiz değil. İstifa edin. Trabzonspor’un önünü açın. Nedir yani birkaç ay daha o koltukta oturacağız diye kendinizi küçük düşürüyor ve Trabzonspor’a zarar veriyorsunuz. İçinizde azıcık Trabzonspor sevgisi varsa Trabzonspor’un önünü açın ve kongreye gidin. Bu cesareti gösterin. Kongreye gitmemelerinin nedeni açık ve net şekilde ’bir daha o koltuğa, o makamlara erişemeyeceğiz’ zihniyetidir” açıklamalarında bulundu.

Bir takım toplantılar yaptıklarını belirten Hatayoğlu, “Bu hafta 5. gerçekleştireceğimiz, basının huzurunda, Trabzonspor’a geçmişte başkanlık yapmış ve başkan olmak isteyenleri biz davet ediyoruz. Kapalı kapılar ardında değil basının huzurunda. Trabzonspor projeleri nedir konusunda toplantılar yapıyoruz. Bu süreç devam edecek. Biz Trabzonspor’un sahipsiz olmadığını zaten bu etkinliklerle ortaya koyuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler