Hastane çocuklarına erken bayram

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatarak tedavi gören çocuklar, bayram sevincini erken yaşadı. Sosyal Servis Organizasyonu ile Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerinin birlikte düzenledi

Hastane çocuklarına erken bayram
İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatarak tedavi gören çocuklar, bayram sevincini erken yaşadı. Sosyal Servis Organizasyonu ile Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerinin birlikte düzenlediği 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliği, hastanede ilginç görüntülere sahne oldu.
 
Etkinlikte çocuklar, şiirler okuyarak eğlenceli şarkılarla dans ettiler. Gitar eşliğinde canlı müzik, yüz boyama ve palyaçolar büyük ilgi gördü. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte, servis hemşire ve doktorlarıyla aileler de onların neşesine ortak oldu. Öğretim Görevlisi Tijen Akada, Buca Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği'nin "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamında destek verdikleri etkinlikle ilgili olarak, “Çocukların mutluluğu bize yetiyor. Bu tür etkinliklere destek vermekten biz de çok mutlu oluyoruz.” dedi. Hastanenin Sosyal Hizmet Birimi çalışanları ise çocuklara bayram sevincini yaşatmak için bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Tepecik Hastanesi Çocuk Şenliği” ile 22 Nisan günü hastane bahçesinde geniş kapsamlı bir etkinlik yapacaklarını ve çocuklarla 23 Nisan Bayramı’nı kutlayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler