Hanım Köylü 7. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'de ekranlara gelen dizilerden Hanım Köylü bu hafta 6. bölümü ile seyircisiyle buluştu. Hanım Köylü 7. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığı anda burada olacak.   Son bölüm özeti;   Düzgün, Ferit'i evin önünde yakaladıktan sonra onun yalan

Hanım Köylü 7. bölüm fragmanı çıktı mı?
Star TV'de ekranlara gelen dizilerden Hanım Köylü bu hafta 6. bölümü ile seyircisiyle buluştu. Hanım Köylü 7. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığı anda burada olacak.
 
Son bölüm özeti;
 
Düzgün, Ferit'i evin önünde yakaladıktan sonra onun yalanlarına inanmaz ve onu bir daha çevrede görmek istemediğini söyleyerek uyarır. Ferit bu uyarı karşısında İlkgün'ün gözyaşlarını da görünce uyarıyı dikkate almaz. lkgün  Ferit’in gideceğini öğrenince bunalıma girer. Gerçekten üzülmüştür  ve Ferit’e  aşık olduğunu  anlamıştır. Bunu kimseye itiraf edemez. Daha sonra Ferit’in gitmediğini öğrenen İlkgün  sevinse de sevincini belli etmez.  Ferit ise onu konuşmak için  aşık çağlayanına çağırır. Çağlayanda suya düşen İlkgün ve Ferit arasında  yakınlaşma başlar.
Öte yandan Düzgün ve Fikri’nin  tarla alışverişi tam bir yılan hikayesine döner. Koptagel Elmas’ı kıskandırmak için Reşat’ın kızkardeşi ile  eve giderken Elmas da intikam almak için Reşat ile  gezmeye gider. Koptagel ve Elmas’ı teyze yeğen zanneden Reşat, Rlmas’ı resmen Koptagel’den ister. Bunu duyan Koptagel’in gözü döner.
hanim-koylu.jpg
 
Geçen hafta ne olmuştu?
 
Gazetedeki fotoğraf yüzünden zor durumda kalan İlkgün’ün yardımına Ferit koşar. Ancak Ferit’in söylediklerine inanmayanlar da vardır. Fikri her ne kadar Düzgün’le ters düşse de Ferit’in  İlkgün’ün peşini bırakmaya  hiç niyeti yoktur. Her fırsatta İlkgün’le konuşmaya çalışan Ferit İlkgün’ün kendisi hakkında ne düşündüğünü öğrenmek için çeşitli planlar yapar. Koptagel ise İstanbul’da minibüsünün satıldığı haberini alınca bunalıma girer. Koptagel’i girdiği bunalımdan tek kurtaracak kişi Nuriye ninedir. Koptagel’i çok sevdiği için kızı İlkgün’ü ona vermek isteyen Düzgün, Koptagel’e sahip çıkar ve evine götürür. Öte yandan Elmas Koptagel’in Düzgün’lerde kaldığını öğrenince küplere biner ve onu kıskandırmak için çeşitli çareler arar. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem