"Hani Aykan aday olsa"

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcı Bekir Aktürk’ü ziyaret ederek, mahalli çalışmalar hakkında bilgi aldı.“Muhtarlar, mahallelerimi

"Hani Aykan aday olsa"

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcı Bekir Aktürk’ü ziyaret ederek, mahalli çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“Muhtarlar, mahallelerimizin Cumhurbaşkanlarıdır” diyen Aykan,’a yönelik Aktürk, “Eski belediye başkanı ve milletvekilimiz Sn. Aykan, bizi iyi bilen ve şehrimizin sorunlarına hakim büyüğümüz, ağabeyimizdir. Kendisinin yeniden siyaset arenasında yer almak için adım atması, bizleri çok ama çok sevindirip, heyecanlandırdı. Böylesi değerlerimizin siyasetin içinde olması, hem şehrimizin kazanması, hem de sorunlarımızın hızlı çözüme kavuşması demek olacaktır. Hani, aday gösterilse. İşte, o zaman kazanan Trabzon olur” diye konuştu.

Sözlerine, tecrübeli siyasetçilere ihtiyaç duyduklarını belirterek devam eden Aktürk, “Sn. Vekilimiz hakkında ne söylesek az olur. Hepimiz, bu şehir ve insanı için neler yaptığını iyi biliyoruz. Hani, içimizden biri derler ya, işte Sn. Aykan’da öyle biri. Tarif edilemeyecek bir değer, siyasetinde yıldızıdır. Değerli büyüğümüz bu işe yıllarını vermiş, gereken birikime fazlasıyla sahip, şehrimize yararlı olacak, hatta ilaç olacak kişidir. Onun siyasetteki varlığının, şehrimiz ve insanımıza neler kazandıracağını söylememe gerek yok. Birçok önemli projelerin altına imza atmış kıymetli büyüğümüz Sn. Aykan, insanlarımızın da söylediği gibi, Trabzon’umuz için ‘aranan kan’dır” ifadelerine yer verdi.

Aykan, Aktürk’e göstermiş olduğu yakın ilgiden ötürü teşekkür ederek, ardından yıllardır Trabzon’da ilim-irfan hayatına hizmet vermekte olan Elif Kültür Vakfı’nı ziyaret etti. Burada vakfın yöneticileri ile bir araya gelen Aykan, “Örnek şahsiyettir” dediği kurucusu rahmetli Mahmut Saka’yı yad ederek, ilim ve irfan yuvalarının ehemmiyetine vurgu yaptı. Aykan, “İlim İslam’ın hayatı, İman’ında direğidir” diyerek, “Bu gibi ilim-irfan yuvalarımızın varlığı, uhrevi hayatımız için büyük önem taşımaktadır. Yuvalarımızda ilim-irfan öğretmek için çaba harcayan değerli hocalarımıza, gereken desteği vermeliyiz ve daha da önemlisi ilim için gereken ilgiyi göstermeliyiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel