Hami Mandıralı: "Trabzonspor'un derdi bensem..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı Eskişehirspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.   Mandıralı, ''İki takım sahada maç oynuyor, maçın sonucunu hakemin tayin etmesi güzel değil. Maalesef takımlarımızın kaderini hakemler belirliyor. Ta

Hami Mandıralı: "Trabzonspor'un derdi bensem..."
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı Eskişehirspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.
 
Mandıralı, ''İki takım sahada maç oynuyor, maçın sonucunu hakemin tayin etmesi güzel değil. Maalesef takımlarımızın kaderini hakemler belirliyor. Takımların bu emeklerini hakemler çalmasın. Ama içimiz yanıyor. Aslında Türk futbolu kaybediyor. Bıraksınlar da oyuncular kendi kaderlerini çizsinler. Yani insanlar 'istifa' diyor ama inanın Trabzonspor'un derdi bensem, giderim yani. Her maç 'Hami istifa' diye bağıran bir topluluk var. Trabzonspor değişmeli, değişmek zorunda. Ama bana 'istifa' diye bağırmakla bir şey olmuyor." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor