Hami Mandıralı: "Gözünün yaşına bakmam"

Trabzonspor'da Teknik direktör Hami Mandıralı, bazı futbolcuların antrenmanlardaki isteksiz görüntüsü karşısında adeta çıldırdı.   Futbolcularla tek tek görüşmeler yapan Mandıralı, hak etmeyene formayı vermeyeceğini tekrarladı. Trabzonspor'u bulunduğu kon

Hami Mandıralı: "Gözünün yaşına bakmam"
Trabzonspor'da Teknik direktör Hami Mandıralı, bazı futbolcuların antrenmanlardaki isteksiz görüntüsü karşısında adeta çıldırdı.
 
Futbolcularla tek tek görüşmeler yapan Mandıralı, hak etmeyene formayı vermeyeceğini tekrarladı. Trabzonspor'u bulunduğu konumdan yukarılara taşımaları gerektiğini belirten ve "Bu takımda olan herkes taşıdığı formanın ağırlığını bilmeli ve ona göre hareket etmeli" diyen Mandıralı şöyle devam etti: 
 
"Elinden gelen tüm gayreti sahaya yansıtan futbolcuların forma giyeceğini söyleyeyim. Kayserispor maçında da kazanma azmimizin üst düzeyde olduğunu ve bu tür oyuncuların sahada olduğunu herkes görecek. Böyle davranmayanın gözünün yaşına bakmam." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor