Halilhodzicli Trabzonspor ne yapar?

Sezonun sona ermesinin ardından takımın başına yeni teknik adam gelip gelmeyeceği konusu tartışılırken, Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Cezayir Milli Takımı ile Dünya Kupasına katılan Boşnak Teknik adam Vahid Halilhodzic ile görüşmüş ve Dünya

Halilhodzicli Trabzonspor ne yapar?

Sezonun sona ermesinin ardından takımın başına yeni teknik adam gelip gelmeyeceği konusu tartışılırken, Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Cezayir Milli Takımı ile Dünya Kupasına katılan Boşnak Teknik adam Vahid Halilhodzic ile görüşmüş ve Dünya kupasının ardından takımın başına geçeceğini söylemişti.

Cezayir milli takımının elenmesinin ardından geldi geliyor derken dün gece saatlerinde Trabzon'a gelen Halilhodzic, Bugün tesisleri gezdi ve bir nevi göreve başladı.

Şimdi herkesin merak ettiği soru ise Vahid Halilhodzic ile Trabzonspor'u nasıl bir sezon bekliyor. Başkan Hacıosmanoğlu dahil herkesin kendisinden çok şeyler beklediği Vahid Halilhodzicli Trabzonspor'un durumu Haber61 TV ekranlarında değerlendiriliyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler