Halilhodzic'in yüzü artık gülüyor!

Trabzonspor'da Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Ukrayna'da Metalist Kharkiv karşısında alınan 2-1'lik galibiyet camianin ve teknik direktör Vahid Halilhodzic'in yüzünü güldürdü.Takımın başına geldiğinden bu yana sıkıntıları dile getiren ve eksiklerin gider

Halilhodzic'in yüzü artık gülüyor!

Trabzonspor'da Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Ukrayna'da Metalist Kharkiv karşısında alınan 2-1'lik galibiyet camianin ve teknik direktör Vahid Halilhodzic'in yüzünü güldürdü.

Takımın başına geldiğinden bu yana sıkıntıları dile getiren ve eksiklerin giderilmesini isteyen Boşnak teknik adam, uzun süre birlikte çalışamayan kadrosunun Metalist Kharkiv karşısında çok iyi bir oyun sergilemese de aldığı galibiyetin önemli olduğunu dile getirdi.

Metalist karşısında oyunun kendisini memnun etmediğini ancak skora sevindiğini belirten Halilhodziç, oyuncularına galibiyet için teşekkür ederken, Legia Varşova ile oynanacak maçı kazanmaları halinde gruptan çıkma adına büyük şansları olacağını dile getirdi.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic takımın başına geldikten sonra bordo mavililer 5. resmi maçında 3 beraberliğe karşın 2. galibiyeti aldı. Bu maçlarda atılan 4 gole karşın yenilen 1 gol, rakipleri iyi analiz etme ve savunma kurgusundaki başarının işareti olurken, takımın savunmasından memnun olan Halilhodziç, hücum konusunda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirtti. boşnak çalıştırıcı bir kaç hafta içinde takımın hücum yönünde de kendi istediği seviyeye yaklaşacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler