Halilhodzic'in bu sözleri yönetimi şok etti!

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in hazırlık maçından sonra, "Tedirginim, belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir" açıklaması, yönetimi şoke etti. Trabzonspor’un cumartesi akşamı Avusturya’da Özbek takımlarından Lokomotif Taşkent ile o

Halilhodzic'in bu sözleri yönetimi şok etti!

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in hazırlık maçından sonra, "Tedirginim, belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir" açıklaması, yönetimi şoke etti. 

Trabzonspor’un cumartesi akşamı Avusturya’da Özbek takımlarından Lokomotif Taşkent ile oynadığı hazırlık maçında 2-2’lik skorla berabere kalmasından çok, Vahid Halilhodzic’in mlüsabakadan sonra yaptığı açıklamalar konuşuldu. İlk hazırlık maçında takımın koyduğu performansın kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Vahid Halihodzic, "Tedirginim, belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir" dedi.

Halilhodzic'in açıklamasını televizyonlardan ve yazılı basından gören yöneticiler, şaşkınlık yaşadılar. Halilhodzic’in sert ve net ifadeler kullanmasına şaşırdıklarını söyleyen bazı yöneticiler, "Zaten bir çok transfer yaptık. Yabancı oyuncu takviyeleri gelince de Halilhodzic rahatlayacaktır" ifadelerini kullandılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor