Halilhodzic'den damga vuran söz!

Trabzonspor'un kazandığı Rostov maçından sonra teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, soyunma odasına girişinde, "Hepinizle gurur duyuyorum" sözü damgasını vurdu.HALİLHODZİC EN SEVİNEN İSİM OLDUTrabzonspor’un perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi play off turu

Halilhodzic'den damga vuran söz!

Trabzonspor'un kazandığı Rostov maçından sonra teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, soyunma odasına girişinde, "Hepinizle gurur duyuyorum" sözü damgasını vurdu.

HALİLHODZİC EN SEVİNEN İSİM OLDU

Trabzonspor’un perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Rusya’nın Rostov takımını 2-0 mağlup etmesi, moralleri yükseltti. Bugüne kadar yaptığı olumsuz açıklamalarla dikkat çeken Vahid Halilhodzic ise galibiyete en çok sevinen isim oldu. Maçın ardından soyunma odasına giden Halilhodzic futbolcularını tebrik ederken şunları söyledi:

"Gerçekten çok iyiydiniz. Herkes özveriyle oynadı. Zamanla çok daha iyi olacağız. O zaman bizi kimse durduramaz. Bugün sadece beni değil, yağmur altında ıslanan herkesi, tüm Trabzonsporluları güldürdünüz."

Halilhodzic’in ikonuşmasıyla daha da mutlu olan futbolcuların soyunma odasında büyük sevinç yaşadıkları gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor