Halilhodzic: 'Şaka mı bu?'

"Ne, sevk mi? Niye, ne alakası var, yine ne yaptım?Şaka mı yapıyorsunuz? Art niyet olmadığını bana kimse söyleyemez. Trabzon'a neden farklı davranılıyor"Gaziantep maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilen Trabzonspor Teknik

Halilhodzic: 'Şaka mı bu?'

"Ne, sevk mi? Niye, ne alakası var, yine ne yaptım?Şaka mı yapıyorsunuz? Art niyet olmadığını bana kimse söyleyemez. Trabzon'a neden farklı davranılıyor"

Gaziantep maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilen Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in, bu karara sert bir şekilde tepki göstererek, "Ne sevki, sevk edilecek ne yaptım?" dediği belirtildi. Boşnak hocanın Gaziantep maçı sonrası yaptığı, "Perşembe günü oynadığımız UEFA karşılaşmasından sonra pazartesi günü oynatılabilirdi bizim maçımız. Türkiye Futbol Federasyonu her kulübe aynı uzaklıkta değil. Benim aldığım cezalarda da bu böyle. Türk futbolunu benden daha iyi biliyorsunuz. Bu konulara daha fazla girersem yine ceza alabilirim.Fenerbahçe'nin penaltıları soru işareti" açıklaması nedeniyle PFDK'ya sevk edilmesi şok etkisi yarattı.

 

ZOR SAKiNLEŞTiRiLDi

Bu sezon biri Avrupa Ligi, biri Spor Toto Süper Lig olmak üzere iki kez tribünde maç izleme cezası alan Halilhodzic, yine PFDK'ya sevk edildiğini duyunca oldukça sinirlendi. Haberi kendisine ileten kişiye "Ne, sevk mi? Niye, ne alakası var, yine ne yaptım? Şaka mı yapıyorsunuz? Burada bir art niyet olmadığını bana kimse söyleyemez. Adaletten bana kimse bahsedemez" diyerek sert tepkiler gösteren Boşnak teknik adam, "Trabzonspor'a niye hep farklı davranıyorlar?" ifadesini kullandı. Kulüp binasındaki odasında zor sakinleştirilen Halilhodzic'in disiplin kuruluna gönderilecek olan savunmayı da bizzat kendisinin hazırlaması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor