Halilhodzic İstifa mı edecekti?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor; Karabük deplasmanında çok ağır bir sonuç aldı. Kalesinde 3 gol görünce camia bir anda sarsıldı. Hakem düdüğü çaldı ve “maç bitti” dediği andan itibaren gözler  Vahid Halilhodzic’e çevrildi. Teknik adam yedek kulübesi

Halilhodzic İstifa mı edecekti?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor; Karabük deplasmanında çok ağır bir sonuç aldı. Kalesinde 3 gol görünce camia bir anda sarsıldı. Hakem düdüğü çaldı ve “maç bitti” dediği andan itibaren gözler  Vahid Halilhodzic’e çevrildi. Teknik adam yedek kulübesinde 20 dakika kaldı. İç dünyasında bir şey düşündüğü konuşuldu. Bu dışarıdan gözlemleniyordu. Tam acaba ne düşündü diye konuşulmaya başlandı ki Trabzonspor Resmi İnternet sitesinden Vahid Halilhodzic’in öyle bir açıklamasını yayınladı ki herkesin kafasında şu soru belirtti “ İstifa mı edecekti?”

Çünkü Halilhodzic’in açıklamalarında şu kelimelere yer veriliyordu. “Gitmek belki çok kolay olabilir” bu tam olarak yapbozu tamamlıyordu. İsterseniz o açıklamayı birde siz okuyun. Halilhodzic “ Gol atmaya çalıştık ama olmadı. İkinci yarı çok risk aldık. Takımım nasıl gol atar bilmiyorum. Gitmek belki çok kolay olabilir. Ben nelerin altından kalkabileceğimi biliyorum. 3 ay önce dünyanın en iyi 5 hocasından biriydim. Bu sürede hocalığı unutmuş olamam. Çok iyi düşünmek lazım. Kulübü terkedip gitmek çok kolay olur. O kadar üzgünüm ki şuan kendimi düşünecek durumda değilim. Muhtemelen yarın sorulara daha iyi cevaplar bulacağım. Tüm teknik heyet ve bazı oyuncular da kendilerine sorular sormalı.”Kelimelerine yer verildi.

Sizce düşünmese böyle bir açıklama yapar mıydı? Yada Trabzonspor bunu resmi internet sitesinden duyurur muydu? Yorum sizin…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler