Halilhodzic coştu! Fark geldi...

Japonya milli takımı, Vahid Halilhodzic yönetiminde çıktığı ikinci maçta Özbekistan'ı 5-1 mağlup etti.Sezona Trabzonspor teknik direktörü olarak giren Vahid Halilhodzic, takımın beklentilerin altında bir performans sergilemesiyle Kasım ayında bordo mavili

Halilhodzic coştu! Fark geldi...

Japonya milli takımı, Vahid Halilhodzic yönetiminde çıktığı ikinci maçta Özbekistan'ı 5-1 mağlup etti.

Sezona Trabzonspor teknik direktörü olarak giren Vahid Halilhodzic, takımın beklentilerin altında bir performans sergilemesiyle Kasım ayında bordo mavili kulüpten ayrılmıştı. Bu ay içinde Javier Aguirre'nin yerine Japonya milli takımı teknik direktörlüğüne getirilen Boşnak çalıştırıcı, ilk iki maçta alınan galibiyetlerle iyi bir başlangıca imza attı. Üst üste iki hazırlık maçına çıkan Japonya, Tunus karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından Özbekistan'ı da 5-1 ile devirdi. İki maçta tamamen farklı 11'lere yer veren Halilhodzic, tüm oyuncularını sahada görme fırsatı buldu. Japonya'nın Özbekistan karşısındaki golleri Aoyama, Okazaki, Shibasaki, Usami ve Kawamata'dan geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor