Halilhodzic: Çok zor dönemlerden geçtik

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, 3-1 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçının ardından  konuştu.Halilhodzic maçı değerlendirirken şu ifadeleri kullandı:"Gülümsememin zamanı gelmişti. Çok zor bir dönemden geçtik ve halen bitmiş değil. Geçen ma

Halilhodzic: Çok zor dönemlerden geçtik

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, 3-1 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçının ardından  konuştu.

Halilhodzic maçı değerlendirirken şu ifadeleri kullandı:

"Gülümsememin zamanı gelmişti. Çok zor bir dönemden geçtik ve halen bitmiş değil. Geçen maçla kıyaslarsak çok gururlu bir takım gördüm. Birer birer tebrik ediyorum hepsini. Oyuncularım soyunma odasında neşeye kavuştu. Kazanmak önemli çünkü güven meselesi var. Kazanmadığımız zaman güven sorunları yaşayabiliyorsunuz. O yüzden bu galibiyet güven tazeledi. Çalışırken daha mutlu ve neşeliler. Mükemmelliğe biraz uzağız. Bu akşam iyi bir maç sunduk. 10'a yakın fırsat yarattık. Rakibin bir penaltı pozisyonunda golü oldu. Çok ofansif oynadık. Umarım önümüzdeki maçlarda da hücum oyuncularım daha da mükemmel oyun sergiler. Onlara söyleyebileceğim tek kelime: "Bravo çocuklar böyle devam edin" Başkanımız ve taraftarlarımız için de çok mutluyum. Bu mutlu tabloda tribünler pek kalabalık dğeildi. Yağmur altında bizi destekleyen taraftarlara çok teşekkürler ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler