Halilhodzic: Büyük fedakarlık...

Trabzonspor'da Rostov galibiyeti sonrası teknik direktör Vahid Halilhodzic açıklamalarda bulundu.Boşnak teknik adam şöyle konuştu;Trabzonspor'un çok güzel bir maç çıkardığını düşünüyorum. Aynı anda çokta zor oldu diyebilirim. Bu bizim ilk maçımız diyebili

Halilhodzic: Büyük fedakarlık...

Trabzonspor'da Rostov galibiyeti sonrası teknik direktör Vahid Halilhodzic açıklamalarda bulundu.

Boşnak teknik adam şöyle konuştu;

Trabzonspor'un çok güzel bir maç çıkardığını düşünüyorum. Aynı anda çokta zor oldu diyebilirim. Bu bizim ilk maçımız diyebilirim. Bu dizilişte ilk defa oynadık. Oyunumzda tempo ve hız eksiğimiz var çünkü maç eksiğimizi var. Ama büyük bir fedakarlıkla oyuncularım bu maçı iyi çıkardı ancak henüz bitmiş değil. Rostov kendi evlerinde iyi bir maç çıkaracaktır. Çok uyanık oyuncuları var. Bizim oyuncularımızın iyi niyertini kullanarak çok faul yaptılar. Orada çok iyi bir maç çıkarmamız gerekiyor.

Trabzonspor'a en az iki ay zaman lazım diyebilirim. Transferde ise orta sahada veya forvette Cardozo gibi yaratıcı ve farklı bir oyuncu düşünebilirim ve transferi kapatabilirim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler