Halilhodzic bu hareketi yaptı ve!

Avusturya'da yeni seozn hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, antrenmandayapılan çalışmaları keserek oyuncularına uyarılarda bulunuyor.Taktik çalışmalarında takım halinde hareket etmeleri konusunda Bordo mavili oyuncula

Halilhodzic bu hareketi yaptı ve!

Avusturya'da yeni seozn hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, antrenmandayapılan çalışmaları keserek oyuncularına uyarılarda bulunuyor.

Taktik çalışmalarında takım halinde hareket etmeleri konusunda Bordo mavili oyuncuların dikkatini çeken Boşnak teknik adam atağa çıkarken ve daha sonrasın da geri gelirken takım halinde hereket etmeleri gerektiğini söyledi.

Ayrıca Vahid Halilhodzic yapılan pas çalışmalarında oyuncularını durdurarak nasıl hareket etmeleri gerektiği ve pası nasıl ve nereye vermeleri gerektiğini söyledi. Oyuncularından pası aldıktan sonra en fazla 2 kez dokunup tekrar pas vermelerini istedi. 

esas.20140720114442.20140721103721.20140722032216.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler