Halilhodzic bombaladı!

HER ŞEYİ DUYDUM!' Trabzonspor'un görevine son verilen teknik direktörü Vahid Halilhodziç ayrılışının ardından  konuştu. boşnak teknik direktör başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Bugün TV’de Ceza sahası programında kendisi aleyhine yaptığı açıklamaları duydu

Halilhodzic bombaladı!
HER ŞEYİ DUYDUM!'
 
Trabzonspor'un görevine son verilen teknik direktörü Vahid Halilhodziç ayrılışının ardından  konuştu. boşnak teknik direktör başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Bugün TV’de Ceza sahası programında kendisi aleyhine yaptığı açıklamaları duyduğunu belirtirken aba altından sopa gösterdi: “Bir daha benimle ilgili konuşurlarsa çok ağır ve altından kalkamayacakları açıklamalar yaparım. Ben oraya bir söz üzerine geldim.Neler yapıldı neler yapılmadı ben biliyorum...”
 
'O TAKIMI BEN KURDUM'
 
Dünya Kupası sonrası gelmesinin belki de bir hata olduğunu belirten Halilhodziç "çok teklif vardı. Milan beni istiyordu. İbrahim'e söz verdiğim için Trabzon'a geldim. belki de hataydı. Hemen transfere giriştik. Ama yetmedi. İstenen ve alınan futbolcular arasında fark vardı. faturayı bana çıkartmak istiyorlar. Şunu unutmasınlar; o takımı ben kurdum. Elimde olan sınırlı imkanla transfer yaptım. 2 ayda şampiyon olunmaz. bıraktığımda sadece 1 mağlubiyetimiz vardı" ifadelerini kullandı.
 
'SÖZLER TUTULMADI'
 
Bir daha kendisi hakkında gerçek dışı demeç duymak istemediğini dile getiren Halilhodziç cevabının çok sert olacağını belirterek sözlerini şöyle tamamladı: “söz verdim geldim. 2 ay deli gibi çalıştım. bana verilen sözler tutulmadı. Ne Milli Takımlar, ne kulüpleri reddettim. El sıkıştık. Ayrıldım. Ama eğer arkamdan konuşulmaya devam ederlerse cevabın inanamayacakları kadar sert olur. Duyacaklarına bazı insanlar inanamayabilirler...”
 
"REVİZYONA GİDİLMELİ"
 
Türkiye'den transfer etmek istediği birkaç futbolcu olduğunu belirten Halilhodziç, "Yarım yamalak futbolcularla şampiyonluk mücadelesi verilmez. Şampiyonluk isteniyorsa yönetim şeklinde revizyona gidilmeli. sahada iyi dışarıda vasat, sahada vasat, dışarıda iyi bir yönetimle olmaz. senkronize olmak total kaliteyi arttırmak gerek” dedi.
 
HACIOSMANOĞLU NE DEMİŞTİ?
 
Trabzonspor'un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Bugün TV'de yayınlanan Ceza sahası programında, Vahid Halilhodziç için "hata" yorumunda bulunmuştu... Başkan, “Vahid Hoca, Karabük'ten Erkan Kaş'ı ve Başakşehir'den Mahmut'u isteyince gözümden düştü. bu oyunculardan elimizde zaten var” sözleriyle boşnak teknik adamı eleştirmişti...
 
Millet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler