Halilhodzic: Bizi 2 ay sonra gör başkan

 Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic, pazar akşamı 0-0 sona eren Fenerbahçe maçından sonra kendisini tebrik eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na, "Bizi 2 ay sonra görün başkanım" dedi. Fenerbahçe karşısında girdiği gol gozisyonlarından yararl

Halilhodzic: Bizi 2 ay sonra gör başkan

 Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic, pazar akşamı 0-0 sona eren Fenerbahçe maçından sonra kendisini tebrik eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na, "Bizi 2 ay sonra görün başkanım" dedi. 

Fenerbahçe karşısında girdiği gol gozisyonlarından yararlanamayarak 1 puana razı olan Trabzonspor, kaçan pozisyonlara yanarken Vahid Halilhodzic, maçtan sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’yla bir araya geldi. Halilhodzic, kendisini kutlayan Başkan Hacıosmanoğlu’na, "Bizi 2 ay sonra görün başkanım. Henüz takım olma yolunda adımlar atıyoruz ve zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.

Başkan Hacıosmanoğlu'da Halilhodzic’e her zaman desteklerinin devam edeceği mesajını verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler