Halilhodzic Belkalem ile ne konuştu?

UEFA Avrupa Ligi L grubu ilk maçında karşılaşacağı Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna'ya giden Trabzonspor'da havaalanında bekledikleri esnada Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in Belkalemle uzun uzun konuşması dikkat çekti.Trabzonspor Teknik Direktörü Va

Halilhodzic Belkalem ile ne konuştu?

UEFA Avrupa Ligi L grubu ilk maçında karşılaşacağı Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna'ya giden Trabzonspor'da havaalanında bekledikleri esnada Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in Belkalemle uzun uzun konuşması dikkat çekti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Cezayirli defans oyuncusu Belkalem'i yayına çağırdı ve kendisi ile en son oynadıkları Fenerbahçe maçı ile ilgili bir konuşma yaptı. Kendisine çok güvendiğini ve perşembe akşamı oynanacak olan karşılaşmada da Fenerbahçe maçında olduğu gibi, bir diğer Cezayirli oyuncu Carl Medjani ile birlikte görevlerini hatasız yapmalarını beklediğini ilettiği ifade edildi.

eaeffbd1537b82d7815542e09406204d.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor