Halilhodzic 11'ini arıyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ideal ilk 11’ini arıyor. Mehmet Ekici ile birlikte şimdiye kadar 19 futbolcu transfer ederek yeni sezonun en hareketli takımlarından olan Karadeniz ekibi yeni bir takım oluşturmanın sancılarını yaşıyor.UEFA

Halilhodzic 11'ini arıyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ideal ilk 11’ini arıyor. Mehmet Ekici ile birlikte şimdiye kadar 19 futbolcu transfer ederek yeni sezonun en hareketli takımlarından olan Karadeniz ekibi yeni bir takım oluşturmanın sancılarını yaşıyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde, Rusya'nın Rostov takımı ile 21 Ağustos Perşembe günü oynayacağı Play-Off turu ilk maçının hazırlıklarını, dün gece Bursaspor ile oynadığı hazırlık maçıyla sürdüren Trabzonspor'un müsabakada kötü görüntü sergilemesi zorlu maç öncesi teknik direktör Vahid Halilhodzic'i kara kara düşündürüyor.

Bordo-mavilier, transfer döneminde teknik direktör Vahid Halilhodzic'in yanı sıra 19 futbolcu ile anlaşma sağlarken, 15 futbolcuyla da yollarını ayırarak transferde en hareketli kulüplerin başında geldi. Yeni bir takım kurmanın sancılarını yaşayan bordo-mavililerin, yapılan flaş transferlere rağmen halen hazır hale gelmemesi Rostov maçına günler kala başta teknik direktör olmak üzere camiayı tedirgin ediyor.

VAHİD HALİLHODZİC, ROSTOV MAÇININ İDEAL ON BİRİNİ BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yeni bir takım kurmanın sancılarını yaşarken bir taraftan ise Rostov ile oynanacak zorlu müsabakanın ideal on birini belirlemeye çalışıyor. Kadrosuna çok sayıda oyuncu katmasına rağmen hazır bir görüntü sergileyemeyen bordo-mavililerde Boşnak çalıştırıcı, oyuncularını sürekli ikaz ederek, maçın önemini anlatmaya çalışıyor.

Hazır olmadıklarını her fırsatta oyuncularıyla ve kamuoyuyla paylaşan tecrübeli teknik adam futbolcularıyla yaptığı görüşmelerde, 'Yeni bir takımız ve bir ekip ruhu yakalamaya çalışıyoruz. Şu anda hazır bir takım görüntüsünde değiliz ama çalışarak bu sıkıntılı süreci aşacağımızı düşünüyorum. Kariyerleriniz sizi bu takıma getiren nedenlerden biri. Bundan beklentilerin ne kadar yüksekte olduğunu anlamanız için yeterli sanırım. Kariyerinizle ve özverinizle bu sıkıntılı süreci hep birlikte aşacağımıza inanıyorum’ diyerek oyuncularını Rostov maçına hazırlayan Halilhodzic, hafta içinde yapılacak olan taktik çalışmalarda düşündüğü kadroya son şeklini verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler