Hakkari’de çatışma !

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde polis binasına roketli ve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıdan sonra ilçe merkezinde çatışma çıktı.Alınan bilgiye göre, saat 12.45 sıralarında ilçenin Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan polis ve adliye binasının bul

Hakkari’de çatışma !

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde polis binasına roketli ve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıdan sonra ilçe merkezinde çatışma çıktı.

Alınan bilgiye göre, saat 12.45 sıralarında ilçenin Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan polis ve adliye binasının bulunduğu noktaya motosikletle geldiği belirtilen iki kişi tarafından roketli ve silahlı saldırı yapıldı.

Saldırıya karşılık veren polislerle saldırganlar arasında çatışma yaşandı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olup olmadığı bilinmezken, ilçe merkezindeki vatandaşlar çatışma anından büyük bir panik ve korku yaşadı.

Çatışmanın yaşandığı ilçede silah sesleri yer yer yankılanırken, polis ekipleri saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler