Hakkari şehidinin babası saldırı anını anlattı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde bankamatikten para çekerken PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’nın babasıyla telefonda görüşürken saldırıya uğradığı ortaya çıktı.O ANLARI ANLATTIZiya Sarpkaya'nın şehit edildiği anda kendis

Hakkari şehidinin babası saldırı anını anlattı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde bankamatikten para çekerken PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’nın babasıyla telefonda görüşürken saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

O ANLARI ANLATTI

Ziya Sarpkaya'nın şehit edildiği anda kendisiyle telefonda konuştuğunu söyleyen baba Salim Sarpkaya, telefonla konuştuğu sırada bir anda silah sesi duyduğunu ve bağlantını kesildiğini söyledi.

"SİLAH SESİ DUYDUM BAĞLANTI KESİLDİ"

Şehit askerin babası Salim Sarpkaya, “Dostlar sağ olsun. Ne diyeyim, her gün görüşüyorduk. Sabahleyin aradı. Bana, ‘PTT’de işimiz vardı’ dedi. Korumalarla dışarıya çıktıklarını söyledi. Bankamatikten para çekeceğini söyledi. O ara birisi bir şey sordu. Ben astsubayım dedi. O ara tek bir silah sesi duydum ve bağlantı kesildi. Ondan sonra yaralandığı haberi aldım. Diyeceğim bu kadar” dedi.

İlçede bulunan ev ve iş yerleri Türk bayraklarıyla donatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler