Hakan'a büyük doping!

Trabzonspor’a ara transferde gelip formuyla hocası Ersun Yanal’ın gözüne giren Hakan Arıkan, yönetimin attığı adımlarla büyük heyecan duydu.Başarılı file bekçisi, Bordo-Mavili idarecilerin Kayserispor ile görüştüğü haberini alır almaz mutluluğunu gizleyem

Hakan'a büyük doping!

Trabzonspor’a ara transferde gelip formuyla hocası Ersun Yanal’ın gözüne giren Hakan Arıkan, yönetimin attığı adımlarla büyük heyecan duydu.

Başarılı file bekçisi, Bordo-Mavili idarecilerin Kayserispor ile görüştüğü haberini alır almaz mutluluğunu gizleyemedi. Kendisine ilk gününden bu yana hem taraftarların hem de takım arkadaşlarının büyük ilgi gösterdiğini belirten Hakan Arıkan yakın çevresi aracılığıyla, “Ben hep söyledim... Kayserispor’a çok şey borçluyum. Trabzonspor’a gelişim oradaki formumla oldu. Ancak şimdi Trabzonspor gibi bir ailenin içinde kalmayı istiyorum. Bu konuda benim yapacaklarım sınırlı. Fakat yönetimler bazında bu yaşananlar sevindirici. Sahada bu güvene layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” mesajlarını yolladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler