Hakan Ünsal Çark etti!

Dün gece TRT1’de yayınlanan "Stadyum Programı’nda" yaptığı açıklamalar nedeniyle yanlış anlaşıldığını belirten Hakan Ünsal açıklamada bulundu.Futbol Yorumcusu Hakan Ünsal, gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada; "Dün gece Ersin Düzen ile birlikte yaptı

Hakan Ünsal Çark etti!

Dün gece TRT1’de yayınlanan "Stadyum Programı’nda" yaptığı açıklamalar nedeniyle yanlış anlaşıldığını belirten Hakan Ünsal açıklamada bulundu.

Futbol Yorumcusu Hakan Ünsal, gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada; "Dün gece Ersin Düzen ile birlikte yaptığımız programda her zaman olduğu gibi yanlışları güzellikleri ve önemli pozisyonları tartışıyorduk. Vahid hocanın açıklamalarına gelince bu cümlem bana göre de amacını ve amacımı aşmış... Farklı anlaşılmam normal... Amacım Hocanın tavrının yanlış olduğunu söylemekti. Yinede ne olursa olsun benim yapı itibariyle de bu uslubu kendime yakıştıramadım. Bunun yerine farklı bir dil kullansam daha yerinde olurdu. Bizde insanız amacını aşan bir cümle olmuş. Hata yapabiliyoruz" diyerek yanlış anlaşılmadan dolayı üzüntüsünü dile getirdi.

Programda Vahid Halilhodziç’in açıklamaları karşısında bir Türk teknik adamın, milli takıma senelerce oynayarak hizmet vermiş bir hocanın, her şeyden en önemlisi de bir meslektaşını bu kadar aşağılamasının yanlış olduğunu ifade etmek istediğini belirten Ünsal, "Bunu ifade ederken benim de karakterime uymayan bir cümle sarf ettim. O anda anlayamadım. Asla bir hakaret olarak algılanmamalı... Türkiye’de değer verdiğim bir camiadan ve konunun muhataplarından özür diliyorum" diyerek camiaya asla kini ve düşmanlığı gibi bir durumun olmadığını söyledi.

Dün gece programdan sonra İbrahim Hacıosmaoğlu ile telefonla görüştüğünü belirten ünlü yorumcu; "Başkanıma da söyledim. Asla Trabzon camiasını hedef almadım. Burada Vahid hocanın rakip takım hakkındaki görüşlerini nasıl yanlış bulduysam bende bu yanlışı söyledim. Bunu söylerken başka kelime kullanabilirdim. Ama canlı yayınlarda bazen isteğiniz dışında konuşabiliyorsunuz. Telefonda görüştükten sonra Hacıosmanoğlu başkanım da ikna oldu. Beni Trabzonspor taraftarının sevdiğini de biliyorum. Sevgili Trabzonspor camiasından ayrıca özür diliyorum. Benim şöhrete ihtiyacım da yok. Şöhret olma gibi sağa sola saldıran bir yapıya sahip olmadığımın da bilinmesini istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler