"Hakan şampiyonluğa oynayan takımdan geldi!"

Uğur Demirok transferinden sonra Hakan Arıkan’la anlaşmaya varan Trabzonspor, Eskişehirspor’un yetenekli oyuncusu Aytaç Kara’yla da el sıkıştı. Devre arası transfer dönemine çok hızlı bir giriş yapan bordo mavililer 3 futbolcunun işini bitirdikten sonra ş

"Hakan şampiyonluğa oynayan takımdan geldi!"
Uğur Demirok transferinden sonra Hakan Arıkan’la anlaşmaya varan Trabzonspor, Eskişehirspor’un yetenekli oyuncusu Aytaç Kara’yla da el sıkıştı. Devre arası transfer dönemine çok hızlı bir giriş yapan bordo mavililer 3 futbolcunun işini bitirdikten sonra şimdi de kadro dışı kalan oyuncuları gönderme telaşına düştü. Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu’yu elinden çıkarmak isteyen yönetimin özellikle Yumlu konusunda elinin bir hayli güçlü olduğu bildirildi.
 
Gerek Hakan Arıkan’ın transfer maliyeti, gerekse Mustafa Yumlu’nun Galatasaray haberlerinden sonra Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Arslan açıklamalarda bulundu. Hakan için; mutlaka devre arasında kaleci almak zorunda olduklarını ve bunun için de tecrübeli eldivenle anlaşmak zorunda kaldıklarını söyleyen Arslan şöyle devam etti;
 
HAKAN ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR TAKIMDAN GELDİ
 
Hakan Arıkan kendi takımında birinci kaleci ve çok tecrübeli isimdi. Kayserispor şampiyonluğa oynayan bir ekip, biz o ekipten Hakan’ı almayı başardık. Burada maliyetin çok fazla olduğuna inanmıyorum. Bizim mutlaka iyi bir kaleciye ihtiyacımız vardı. Bazı transferleri zorunda olduğunuz için yapmanız lazım. Hakan hakkında çıkan haberlerin derin Trabzonsporlu isimler tarafından çarpıtıldığını düşünüyorum. Bilerek bunları yazdırıyorlar.
 
MUSTAFA YUMLU TEKLİFLERİ BEĞENMEDİ
 
Kadro dışı kalan futbolcularımızı tabii ki elden çıkaracağız, Mustafa Yumlu’yu da. Oyuncuya 4-5 kulüp talip oldu ama Mustafa hiçbirini beğenmedi, ilgilenmedi.  Galatasaray henüz Mustafa Yumlu için kapımızı çalmadı. Veysel Sarı haberleri de ortada geziyor ama biz ön liberoyla (Aytaç Kara) transferi kapattık.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor